Előfizetői tartalom

Hozzá fogunk szokni a belvárosi milliós négyzetméterárakhoz

Bár a lakáskiadással elérhető hozamok csökkenésnek indultak, a lakóingatlanok még mindig rendkívül vonzó alternatívának bizonyulnak más befektetési termékekkel összevetve. Budapest egyik legaktívabb lakásfejlesztője, a Biggeorge Property tulajdonos-vezérigazgatója szerint a magyarországi lakásárak és bérleti díjak hosszú távon növekedni fognak és folyamatos lehet a felzárkózás a nyugat-európai városok szintjéhez. Nagygyörgy Tibor beszélt a Portfolio Ingatlannak piaci várakozásairól.

Budapest számos lokációjában mind a lakásárak, mind a bérleti díjak lassan elérik a plafont. Ez visszafoghatja a befektetői aktivitást? Úgy gondolom, hogy egyfajta pszichológiai plafon meglétéről beszélhetünk, nem pedig valódi plafonról. Az V. kerületi használt lakások esetében például azt lehet látni, hogy a piacnak még meg kell emésztenie az 1 millió forintos négyzetméterárakat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés