Előfizetői tartalom

"Beépítjük az ország legértékesebb telkét"

Sokak számára okozott meglepetést, amikor 2015 novemberében a TriGranit egy 600 millió eurós vagyonelemet értékesített az amerikai TPG Real Estate részére. A közép-kelet-európai régió egyik legnagyobb ingatlanfejlesztőjének azonban még így is jelentős portfólió maradt a kezében, amit Gránit Pólus néven működtet tovább. A szétválással kapcsolatos kérdésekről, a vállalat új stratégiájáról és a várható fejlesztésekről Demján Sándort, a Gránit Pólus tulajdonosát és Ágházi Gyulát, a cég vezérigazgatóját kérdeztük.

Az eredeti interjú a Portfolio Ingatlanmagazin"50 legbefolyásosabb személy a magyar ingatlanpiacon" év végi különszámában jelent meg. Hol tart az átalakulási folyamat, és mikor kezdődik új időszak a Gránit Pólus életében? A mostani lépések egy hosszú távú, tudatos stratégia részei, de a 2015-ben végrehajtott szétválás így is erős sokkot jelentett a szervezetnek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái