Előfizetői tartalom

Térképen a legfrissebb budapesti bérleti díjak

Portfolio
A nagy év eleji ingatlanpiaci kitekintésen a CBRE szakértői nemcsak gazdasági változásokról, befektetési aktivitásról és a hozamok alakulásáról tartottak előadást, hanem részletesen kitértek az irodaházak piacára. Szó volt a kereslet alakulásáról, arról hogy mire számíthatunk a jövőben, illetve hogy melyek Budapesten azok a területek, ahol egyszerűen már nem lehet irodát bérelni. Budapestet részekre bontva pedig térképes ábra is készült a bérleti díjakról.

FM & Office 2018 Well-being. PropTech. Z-generáció. Robotizáció. Digitalizáció. Több százezer négyzetméter új iroda. Emelkedő bérleti díjak, csökkenő inszentívák és hozamok. Mi vár az FM és Office piacra? Információ és jelentkezés Korábbi cikkünkben már foglalkoztunk vele nagy vonalakban, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés