Előfizetői tartalom

Ők azok, akik az egekbe hajtották a lakásárakat - Még mindig nem tágítanak

Portfolio
Az elmúlt években a lakáspiaci kereslet és így az árak növekedésében nagy szerepet játszottak a befektetési céllal lakást vásárlók. Bár az árak azóta jelentősen emelkedtek, ami rontott az elérhető hozamokon, továbbra is úgy tűnik, hogy látják a lehetőséget a lakáspiacban a befektetők. Legalábbis ez derül ki az FHB Index Lakásárprognózisából.

A befektetők továbbra is aktívakAz alacsony kamatkörnyezet és a növekvő árak sokakat a befektetési célú lakásvásárlás felé tereltek az elmúlt pár évben, és egyelőre nem is látszik a befektetési célú lakásvásárlók arányának csökkenése a hazai piacon. A Duna House adatai szerint Budapesten és vidéken is inkább növekedett e vásárlói csoport jelentősége.A befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés