Előfizetői tartalom

Elindultak a spekulatív raktárfejlesztések

Portfolio
Új, 25 ezer négyzetméter alapterületű csarnokegyüttest adtak át az East Gate Business Parkban, amivel a park területe több mint 100 ezer négyzetméterre nőtt. A fejlesztést a Wing Zrt. végzi, az új csarnokegyüttesből mintegy 8 ezer négyzetméternyi területet adtak eddig bérbe. A két csarnok valamelyest enyhítheti a logisztikai ingatlanok iránti erős keresletet.

25 ezer négyzetméterrel bővült az East Gate Business Park, amelyben a mostani fejlesztés során a raktárak mellett irodaterületeket is kialakítottak. A beruházás két ütemben - egy 14 ezer és 11 ezer négyzetméteres épület fejlesztésével - zajlott, aminek következtében 100 ezer négyzetméterre nőtt az ipari park hasznos alapterülete. A vállalat eddigi gyakorlatától eltérően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés