Előfizetői tartalom

A kivitelezőkön múlik minden - Kezükben a fejlesztések kulcsa

A kivitelezési költségek lassan az egekbe törnek, és a folyamatosan dráguló építőanyagok és emelkedő munkabérek miatt még nem is látszik a folyamat vége. A fejlesztőket azonban nemcsak a drasztikus költségemelkedés sújtja, hanem a kivitelezői hiány is. Ma azon áll vagy bukik egy projekt, hogy sikerül-e időben lekötni a megfelelő építőipari kapacitásokat.

Feltörekvő számokAz építőipar komoly bővülést produkált az elmúlt két-három évben a válság szintjeihez képest. Különösen a magasépítések pörögtek fel az elmúlt években, a megkezdett kivitelezési munkák szintje duplázódott a minimumhoz képest 2016-2017-re az EBI Építésaktivitási Jelentés szerint. A magasépítésen belül a lakásépítések különösen nagyot nőttek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés