Előfizetői tartalom

Ne csodálkozz, ha mindenhol útépítésekbe botlasz!

Portfolio
Tovább bővült az építőipar megrendelésállománya, az idei év első három hónapjában 592 milliárd forint értékben kezdődtek meg kivitelezési munkák hazánkban, vagyis 8 százalékkal magasabb összegben, mint tavaly ugyanezen időszakban. Míg a magasépítések, úgy tűnik, vesztettek a lendületükből, a mélyépítési szektor jelentősen belehúzott. A megindult út- és vasútépítések ugyanis rekordokat döntögetnek- derül ki az EBI Építésaktivitási Jelentésből.

2017-ben megdöntött minden eddigi rekordot a hazai építőipar, a 2200 milliárd forintos megkezdett kivitelezési munkaérték olyan magas összeget jelentett, amire eddig még soha nem volt példa. A rekordot követően a növekedés pedig folytatódni látszik. Legalábbis az idei év első negyedévében 8 százalékkal magasabb összegben indultak el kivitelezési munkák hazánkban, mint 2017...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés