Előfizetői tartalom

22 milliárdot költene Magyarországon az ipari nagyágyú

A közép-európai régió egyik legaktívabb logisztikai- és ipariingatlan-fejlesztője nemrég jelentős bővülést jelentett be a magyar piacon. A CTP 2018 végéig a jelenlegi 250 millió euróról 320 milliósra tervezi növelni portfóliója értékét. Nemes Rudolf, a CTP magyarországi országigazgatója beszélt a bérlői igények változásáról és a munkaerőpiaci kihívásokról.

Milyen hatással van a CTP magyarországi eredményére az e-kereskedelem térnyerése? Számos e-kereskedelmi bérlőnk van és ők bővülnek a legnagyobb mértékben. Tavaly európai szinten 15 százalékos volt az e-kereskedelem bővülése, ez a raktárterületek iránti igény növekedésében is látható. Az Amazon még nincs jelen Magyarországon, de az összes helyszínen, ami lokáció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés