Előfizetői tartalom

Montenegró lehet az új Monaco?

Portfolio
Montenegrónak nagy tervei vannak a jövőre nézve, különleges adottságaira építve az új Monaco, vagyis egy luxus nyaralóhely kíván lenni. Ehhez pedig tárt karokkal várja a befektetőket, akik számára számos lehetőséget kínál az ország - hangzott el tegnap a Portfolio és az RICS közös szervezésében megrendezett Valuation and Investment 2018 konferencián.

Binder Csaba, az OTP Factoring Montenegro vezérigazgatója és Ragab Ádám, az Adriatic Appraisal ügyvezetője Montenegróról és az országban rejlő ingatlanpiaci lehetőségekről tartott előadást. Mint az ismertetők során elhangzott, jelenleg kisebb az érdeklődés Montenegró iránt, mint ahogyan a teljesítménye azt indokolná. Számos adottsága teheti ugyanis vonzóvá az országot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés