Előfizetői tartalom

Magyarország az elsők között: ennyivel nőttek a lakásárak

Portfolio
Az euróövezeti lakásárindex 4,5 százalékos növekedést mutatott 2018 első negyedévében, az előző év azonos időszakához képest, a legjelentősebb áremelkedés Lettországban (+13,7%), Szlovéniában (+13,4%), Írországban (+12,3%) és Portugáliában volt (12,2%) - derült ki az Eurostat legfrissebb jelentéséből. Magyarország szintén a sor elején helyezkedik el, két számjegyű árnövekedéssel.

Az idei év első negyedévében 4,5 százalékos lakásár-növekedésről számolt be az Eurostat az euróövezetben, míg 4,7 százalékos emelkedésről az EU-s országokat nézve. 2017 negyedik negyedévéhez viszonyítva 2018 első három hónapjában azonban csupán 0,6 százalékos növekedést mértek az euróövezetben, 0,7 százalékos emelkedést pedig az EU-ban. Az előző negyedévhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés