Előfizetői tartalom

Nem sok hiányzott ahhoz, hogy ez legyen a lakásépítők második aranykora

Dübörögnek az építkezések Magyarországon, a korábbi évekhez képest rengeteg új lakás épül. Budapest a boom egyik fő helyszíne, ahol több ezer lakás átadása várható az idén és jövőre. Az emelkedő költségek miatt az új lakások árai rekordsebességgel növekedtek az elmúlt években. Budapesten az év elején egy eladó új lakást átlagosan 720 ezer forintos négyzetméteráron lehetett vásárolni, mára inkább 740 ezer forinthoz kezdenek az árak közeledni.

Property Investment Forum 2018 November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Most extra early bird áron! Információ és jelentkezés Évekig alig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés