Előfizetői tartalom

Brutális tömegek érkezhetnek Budapestre a következő években

Brutális turistatömegek érkezhetnek Budapestre a következő években, de vajon hol szállnak majd meg? Hazánkban is fellendült a turizmus, folyamatosan növekszik az ideutazók száma, a hotelpiac azonban csak az elmúlt néhány évben kezdett magához térni, így kérdéses, hogy a jelenlegi kapacitásokkal vajon mennyi utazót tudunk még befogadni. A piac érdekessége, hogy bőven lennének befektetők, fejlesztők, akik akár most is belépnének erre a területre, a gond viszont az, hogy Budapesten lényegében elfogytak a jó lokációban lévő, szállodafejlesztésre alkalmas telkek. A jelenlegi helyzetről és a lehetséges megoldásokról, Erdei Bálintot a RedWood Real Estate Holding vezérigazgatóját kérdeztük.

Többek között Önök fejlesztik a VI. kerületben épülő Hard Rock Hotelt. Milyen most egy hotelfejlesztés és milyen a szállodaipar helyzete jelenleg a kereskedelmi ingatlanok piacán? Ahhoz, hogy érthető legyen a mai helyzet, vissza kell menni majdnem a 2008-as időszakhoz, és megnézni, hogyan jutottunk el ide. 10 éve a tőke és a felvevőpiac hiánya miatt, megállt és elkezdett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés