Előfizetői tartalom

Akár a dugódíj bevezetésén is el lehetne gondolkozni

Portfolio
Javában zajlik a Property Investment Forum, ahol többek között arról is beszéltek a szakértők, hogy Budapest lassan túlterheltté válik, így el lehetne gondolkozni a dugódíj bevezetésén, amelynek köszönhetően például felértékelődnek az olyan csomópontok, mint a Dél-Buda Városközpont. Továbbá, hogy az ingatlan- és városfejlesztéseknek a távolabbi környezetünkre is hatása, van ezért is fontos, hogy miként tervezzük meg ezeket.

A város tudatos átformálásával foglalkozó panelbeszélgetésén arról volt szó, hogy jelenleg, a nagyszabású projektek épülésének korszakában nagyon fontos, hogy a fejlesztések a város egészének igényeit is figyelembe vegyék, hiszen ezek a beruházások akár egy egész évtizedet is átívelnek, és túl mutatnak önmagukon. Ágházi Gyula MRICS, a Gránit Pólus vezérigazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés