Előfizetői tartalom

10 éve nem volt ilyen éves teljesítmény: több százezer négyzetméternyi új irodát adtak át

Portfolio
A magyar ingatlanpiac legtermékenyebb három évét zártuk, az idei lehet az ingatlanfejlesztési piac harmadik legerősebb éve, 1,7 milliárd eurós befektetéssel. A befektetéseket elnézve idén volt először több a magyar, mint a külföldi tőke. A kereslet továbbra is élénk a kiskereskedelmi-, az iroda és az ipari ingatlanok piacán egyaránt, 2009 óta nem volt olyan magas az egy év alatt átadott irodaterületek nagysága, mint most - derül ki a legnagyobb fejlesztőket tömörítő Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) és a CBRE éves ágazati jelentéséből.

Példátlanul kiemelkedőnek nevezte az elmúlt három év teljesítményét Takács Ernő, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal (IFK) elnöke. Ilyen hosszú ideig, ennyire magas volumen soha nem volt még a magyar befektetési piacon, és a kilátások továbbra is kedvezőek.Dr. Takács Ernőportfolióért felelős vezérigazgató-helyettesWING Zrt., (Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK)...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái