Előfizetői tartalom

Bérházak vehetik át a méregdrága lakások helyét?

A Futureal-csoport jelenleg 35 párhuzamosan futó projektben és összesen egymilliárd eurónyi értékben épít irodaházakat, bevásárlóközpontot, illetve a Cordia név alatt közel 50 projektje van különböző fejlesztési szakaszokban három ország öt városában (Budapest, Varsó, Krakkó, Gdansk és Bukarest). A lakáspiaci kilátásokról és az alternatív befektetési lehetőségekről Futó Gábort, a Futureal-csoport alapító társtulajdonosát kérdeztük.

Hol tartunk most a ciklusban, hol tart most a Futureal az ingatlanpiaci felívelésben? A Futureal történetének eddigi legintenzívebb ingatlanfejlesztési időszakát éli, amelynek keretében jelen pillanatban 35 projektet építünk párhuzamosan. Ez mintegy 700 ezer bruttó négyzetméter új ingatlant jelent, körülbelül egymilliárd eurónyi értékben, amely közel fele-fele arányban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés