Előfizetői tartalom

Ezek a trendek forgatják fel az ingatlanosok világát 2019-ben

A korábbi évek trendjei alapján elkerülhetetlen, hogy 2019-ben még jobban összefonódjon az ingatlanpiac és a technológia, azaz tovább folytatódjon a proptech dinamikus bővülése. Miközben a fejlett országok egyre hatékonyabban adaptálják az új technológiákat, a fejlődő piacokon is óriási kereslet mutatkozik az innovatív megoldások iránt. Interjú James Dearsley-vel és Eddie Holmes-szal, az Unissu.com globális proptech platform társalapítóival.

Az ingatlanpiacot átalakító technológiai forradalommal foglalkozik a Portfolio Csoporthoz tatozó Property Forum és az RICS közös konferenciája, a Budapest PropTech Forum 2019, melynek stratégiai partnere az Unissu. James Dearsley, a világ egyik legismertebb proptech guruja előadóként is rész van a március 6-ai eseményen. Melyek azok a fő trendek, amelyek a proptech világát alakítják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés