Előfizetői tartalom

Meddig emelkednek még a lakásárak? - Tíz szakértőt kérdeztünk meg

Futó Péter
A címben szereplő kérdést egyre többször teszik fel mind a lakásvásárlás, mind az eladás előtt állók. Egy rosszul időzített értékesítés vagy vásárlás ugyanis százezreket, de akár milliókat is jelenthet a gyorsan változó piacon. Bár az utóbbi időben egyre többen várják azt, hogy hamarosan megáll az áremelkedés, egyelőre a szakértők szerint csak a drágulás ütemének lassulása várható. Ezúttal tíz lakáspiaci szakértőt kérdeztünk meg az árak, a kereslet, a hitelfelvételi és befektetői hajlandóságról és arról, hogy vajon milyen mértékben alakíthatja át a júliustól életbe lépő falusi CSOK a községek lakáspiacát.

Péntek délben nyitja meg kapuit a nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Lakás 2019 Kiállítás. A Millenáris 'B' épületében lévő ingyenes rendezvény pénteken 12-19 óra között, szombaton és vasárnap 10-18 óra között várja a látogatókat.Budapesti és vidéki lakásárakA megkérdezett szakértők az árváltozással kapcsolatban a fővárosi új építésű lakások esetében...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái