Előfizetői tartalom

Tetőteraszon lévő sportpályák - Ilyen lesz a Testnevelési Egyetem új campusa

Portfolio
Budán, az Alkotás utca - Győri út - Kiss János altábornagy utcák ölelésében indul a főváros legnagyobb campusfejlesztése. A Testnevelési Egyetem területe több ütemben, újabb 78 ezer négyzetméteren épül és újul meg, hogy néhány éven belül egy komplex, innovatív és zöld városrésszé válhasson. A generáltervező TSPC Kft. szakemberei az épülettömb tetején található 9000 négyzetméteres tetőre is sportpályákat képzeltek el. Budapest legnagyobb tetőteraszán 320 méteres futókör, szabadtéri edzőpark, lugas, valamint egy kávézóterasz található majd - olvasható a Tspc.hu-n.
Három emelet magasságban vezet majd a futópálya a Testnevelési Egyetemen: a generáltervező szakemberei a 9000 négyzetméteres tetőteraszra is terveztek egyetemi sportpályákat.Forrás: Tspc.huNéhány érdekesség a projektről: Átláthatóság: az Alkotás utcában sétálva az uszodatérbe és az atlétikacsarnokba is beleshet az utca embere. Edzés versenyhű körülmények között:...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái