Már automatára és telefonra sincs szükség a legújabb parkolási őrületnél
Ingatlan

Már automatára és telefonra sincs szükség a legújabb parkolási őrületnél

Portfolio
Tucatnyi budapesti zárt parkolóban használható mostantól az a rendszer, melynek segítségével úgy parkolhatunk, hogy az ezzel járó vesződést a Rollet applikáció megoldja helyettünk. Nem kell jegyet húznunk, se aprópénzzel bajlódnunk, vagy a mobilunkról indítanunk a parkolást, a rendszer ugyanis felismeri az autónkat és automatikusan levonja a parkolási díjat a kártyánkról.
Egyszerű dolguk lehet a felhasználónak, a rendszám és a bankkártya adatok egyszeri regisztrálása után már működhet is az érintésmentes parkolás. A Rollet felismeri az autót és automatikusan felnyitja a sorompót a jármű előtt, a fizetés is teljesen automatizált, a rendszer levonja a parkolódíj összegét a bankkártyáról és felnyitja az autó előtt a sorompót. A parkolásért nem számítanak fel kényelmi díjat, így a felhasználó pont annyit fizet, mintha jeggyel parkolna.

Júniustól 12 helyszínen lesz elérhető ez a szolgáltatás, köztük Óbudán, Hegyvidéken és a belvárosi kerületekben, valamint a Lupa-tónál.Portfolio Ingatlan Adatbázis


Budai Walzer I. ütem

Budai Walzer I. ütem

1117 Budapest, Budafoki út 215.
260 db lakás
28 - 91 m2 alapterület
Átadás:
2021. máj
27 - 82.3 M Ft
Ajánlatot kérek


"Büszkék vagyunk arra, hogy mostantól a főváros fontos helyszínein is ott lehetünk azok után, hogy Debrecenben már autósok ezrei használják a Rolletet. Ez a tucatnyi új parkoló csak a kezdet, az egész országban szeretnénk elterjeszteni az érintésmentes parkolást és ebben stratégiai partnerünk a legnagyobb hazai parkolóhálózat, a Star Park." - meséli Andy Zhang, a Rollet alapítója és ügyvezető igazgatója, aki a múlt héten megrendezett Future City konferencián is előadott. Akkor elmondta, hogy az alkalmazással gyorsítják a parkolást a plázákban, irodaházakban, ipari ingatlanokban, hiszen ezel megspórolható a sorbaállás. Az adatokat felhő alapú rendszerben tárolják, a vendégek virtuális tokent kapnak, a számlázás elektronikus és élő 24 órás chat ügyfélszolgálatot működtetnek.


Andy Zhang

ügyvezető Igazgató, alapító

Rollet

A londoni Central Saint Martins egyetemen tanult ipari formatervezést, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát 2015-ben. Egyebek mellett a We Love Budapest és a kínai OnePlus alapítója, e-kereskedelem... Tovább »Már automatára és telefonra sincs szükség a legújabb parkolási őrületnél
szakács étterem restaurant
cimlap_rossz
budapest lánchíd_getty
20191130_141657
esport
Május 6-án indul az új Takarékbank
kindzsongundonaldtrump
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
új lakások