Már automatára és telefonra sincs szükség a legújabb parkolási őrületnél
Ingatlan

Már automatára és telefonra sincs szükség a legújabb parkolási őrületnél

Portfolio
Tucatnyi budapesti zárt parkolóban használható mostantól az a rendszer, melynek segítségével úgy parkolhatunk, hogy az ezzel járó vesződést a Rollet applikáció megoldja helyettünk. Nem kell jegyet húznunk, se aprópénzzel bajlódnunk, vagy a mobilunkról indítanunk a parkolást, a rendszer ugyanis felismeri az autónkat és automatikusan levonja a parkolási díjat a kártyánkról.
Egyszerű dolguk lehet a felhasználónak, a rendszám és a bankkártya adatok egyszeri regisztrálása után már működhet is az érintésmentes parkolás. A Rollet felismeri az autót és automatikusan felnyitja a sorompót a jármű előtt, a fizetés is teljesen automatizált, a rendszer levonja a parkolódíj összegét a bankkártyáról és felnyitja az autó előtt a sorompót. A parkolásért nem számítanak fel kényelmi díjat, így a felhasználó pont annyit fizet, mintha jeggyel parkolna.

Júniustól 12 helyszínen lesz elérhető ez a szolgáltatás, köztük Óbudán, Hegyvidéken és a belvárosi kerületekben, valamint a Lupa-tónál.Portfolio Ingatlan Adatbázis


Budai Walzer I. ütem

Budai Walzer I. ütem

1117 Budapest, Budafoki út 215.
260 db lakás
28 - 91 m2 alapterület
Átadás:
2021. máj
27 - 82.3 M Ft
Ajánlatot kérek


"Büszkék vagyunk arra, hogy mostantól a főváros fontos helyszínein is ott lehetünk azok után, hogy Debrecenben már autósok ezrei használják a Rolletet. Ez a tucatnyi új parkoló csak a kezdet, az egész országban szeretnénk elterjeszteni az érintésmentes parkolást és ebben stratégiai partnerünk a legnagyobb hazai parkolóhálózat, a Star Park." - meséli Andy Zhang, a Rollet alapítója és ügyvezető igazgatója, aki a múlt héten megrendezett Future City konferencián is előadott. Akkor elmondta, hogy az alkalmazással gyorsítják a parkolást a plázákban, irodaházakban, ipari ingatlanokban, hiszen ezel megspórolható a sorbaállás. Az adatokat felhő alapú rendszerben tárolják, a vendégek virtuális tokent kapnak, a számlázás elektronikus és élő 24 órás chat ügyfélszolgálatot működtetnek.


Andy Zhang

ügyvezető Igazgató, alapító

Rollet

A londoni Central Saint Martins egyetemen tanult ipari formatervezést, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát 2015-ben. Egyebek mellett a We Love Budapest és a kínai OnePlus alapítója, e-kereskedelem... Tovább »Már automatára és telefonra sincs szükség a legújabb parkolási őrületnél
koronavírus tőzsde
keleti vasút
erdogan merkel
koronavírus kína
forint191231
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Értékesítési vezető

Értékesítési vezető

Szerkesztő - újságíró

Szerkesztő - újságíró

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Szakmai asszisztens

Szakmai asszisztens

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
bicikli tároló getty