Előfizetői tartalom

Már automatára és telefonra sincs szükség a legújabb parkolási őrületnél

Portfolio
Tucatnyi budapesti zárt parkolóban használható mostantól az a rendszer, melynek segítségével úgy parkolhatunk, hogy az ezzel járó vesződést a Rollet applikáció megoldja helyettünk. Nem kell jegyet húznunk, se aprópénzzel bajlódnunk, vagy a mobilunkról indítanunk a parkolást, a rendszer ugyanis felismeri az autónkat és automatikusan levonja a parkolási díjat a kártyánkról.

Egyszerű dolguk lehet a felhasználónak, a rendszám és a bankkártya adatok egyszeri regisztrálása után már működhet is az érintésmentes parkolás. A Rollet felismeri az autót és automatikusan felnyitja a sorompót a jármű előtt, a fizetés is teljesen automatizált, a rendszer levonja a parkolódíj összegét a bankkártyáról és felnyitja az autó előtt a sorompót. A parkolásért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés