Előfizetői tartalom

Pofonegyszerű: itt a legújabb tuti üzlet az ingatlanpiacon

Hogyan lehet sok pénzből még sokkal többet csinálni? Úgy, hogy egymás közelébe kell építeni az irodaházakat, plázákat és lakásokat. Ezeket manapság városrész központoknak hívjuk, egyre több ilyennek a nevét tanulgatjuk Budapesten. Többségüknek köze van a Dunához és gyökeresen átalakíthatják az adott környéket. Ezeknek a beruházásoknak - bérbeadói és bérlői szempontból - legnagyobb hozadéka, hogy helyben vannak a vevők, az egyes funkciók egymásnak generálnak vásárlókat. Nálunk mindegyik ilyen jól működik.

Budapest távlati fejlesztési koncepciójában elég hangsúlyosan szerepel, hogy a jövő a lokális alközpontoké. Amolyan városrész központok ezek. Több funkció egyszerre van jelen (iroda, bevásárlás, lakás, hotel, szabadidő, szolgáltatások). Vagy egyetlen hatalmas komplexumban vagy önálló, de egymással szoros kapcsolatban lévő funkcionális épületek együtteseként, a most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés