Előfizetői tartalom

Ezeken a helyeken féláron kínálják a lakásokat - Jó ötlet így vásárolni?

Portfolio
Nemrég újra reflektorfénybe került az Andrássy úton álló egykori MÁV-székház, amit most közel 8 milliárd forintos kikiáltási áron szeretne értékesíteni a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Az MNV-nek azonban más, jelentősen olcsóbb ingatlanok is szerepelnek a kínálatában, sőt az árveréseken szereplő ingatlanokat többnyire a piaci árnál is alacsonyabb áron hirdetik meg. Az alábbiakban bemutatunk három oldalt, ahol árverésre bocsátott ingatlanok között lehet válogatni, valamint arra is keressük a választ, hogy az alacsony ár ellenére miért nem lepik el tömegesen az árveréseket a piacon megjelenő lakásvásárlók.

TelekomAz utóbbi időben gyakran láthatunk példát arra, hogy egy nagyobb cég elkezdi értékesíteni meglévő épületeit, amivel párhuzamosan új irodába vonja össze tevékenységét. Erre az egyik legjobb példa a Telekom épületeinek piacra dobása volt, ami több mint 50 ingatlant foglal magába. Az időzítés sem lehetett véletlen, hiszen amellett, hogy új székházba költözött...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái