Előfizetői tartalom

Ezeken a helyeken féláron kínálják a lakásokat - Jó ötlet így vásárolni?

Portfolio
Nemrég újra reflektorfénybe került az Andrássy úton álló egykori MÁV-székház, amit most közel 8 milliárd forintos kikiáltási áron szeretne értékesíteni a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Az MNV-nek azonban más, jelentősen olcsóbb ingatlanok is szerepelnek a kínálatában, sőt az árveréseken szereplő ingatlanokat többnyire a piaci árnál is alacsonyabb áron hirdetik meg. Az alábbiakban bemutatunk három oldalt, ahol árverésre bocsátott ingatlanok között lehet válogatni, valamint arra is keressük a választ, hogy az alacsony ár ellenére miért nem lepik el tömegesen az árveréseket a piacon megjelenő lakásvásárlók.

TelekomAz utóbbi időben gyakran láthatunk példát arra, hogy egy nagyobb cég elkezdi értékesíteni meglévő épületeit, amivel párhuzamosan új irodába vonja össze tevékenységét. Erre az egyik legjobb példa a Telekom épületeinek piacra dobása volt, ami több mint 50 ingatlant foglal magába. Az időzítés sem lehetett véletlen, hiszen amellett, hogy új székházba költözött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés