Előfizetői tartalom

Grandiózus ingatlaneladásra készül a Magyar Posta - Ki lehet a vásárló?

Portfolio
Eladásra kínálja Üllői úti épületegyüttesét a Magyar Posta - írja a Világgazdaság. Az Üllői út 114-116. szám alatt található hat épületegység közül négy, a teljes ingatlan területének 59 százaléka van az állami cég tulajdonában, a fennmaradó részt a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. birtokolja. Mint azt Berecz Kristóf, a BIF vezérigazgatója a Világgazdasággal közölte, egyelőre nincs döntés arról, hogy a társaság élni kíván-e elővásárlási jogával, erről az igazgatótanács illetékes határozni.

A hat épületegységből álló komplexum pályázati kiírása négy épületet tartalmaz, amelyet két változatban és méretben 1,6 vagy 1,2 milliárd forint értékben hirdetnek meg. Az épületegyüttes árának pontos összege attól függ, hogy az új tulajdonos milyen feltételekkel vásárolja meg az ingatlant, amelynek a szakértői vizsgálatok szerint a szerkezete ép, de komoly és költséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés