Előfizetői tartalom

Alig van már üres iroda Budapesten - Elképesztő számokat látunk

Portfolio
Az első negyedév enyhe emelkedése után az idei második negyedévben tovább csökkent az üresedés a hazai irodapiacon, így a teljes budapesti irodaállomány mindössze 6,3 százaléka áll kihasználatlanul - derül ki a BRF legújabb elemzéséből. Az elmúlt 3 hónapban átadott négy irodaépülettel együtt 3 654 180 négyzetmétert tesz ki a budapesti modern irodaállomány.

2019 második negyedévében négy irodaépülettel bővült a budapesti modern irodapiaci állomány. Átadásra került a Ferrum irodaház (3380 négyzetméter), a Corvin Technology & Science Park mindkét fázisa (12 180 négyzetméter, 11 570 négyzetméter), valamint a felújított 4.560 m2-es Molnár19 irodaház bekerült a spekulatív állományba. A teljes budapesti modern irodaállomány jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés