Előfizetői tartalom

Így kell ingatlanbirodalmat építeni - Egy 400 éves cégtől tudtuk meg a titkot

Világszerte használják a tervezés, fejlesztés és üzemeltetés területén az épületinformációs modellezést (BIM) ezzel rengeteg időt megspórolva, elképesztő számú hibát kiküszöbölve és hatékonyabb munkavégzést eredményezve. Az egyik ilyen, BIM technológiával dolgozó nemzetközi vállalat, a több mint 400 éves japán Takenaka. Az 1610-ben alapított, kezdetben asztalos munkákat és templomok építését vállaló családi vállalkozás, csak Európa 13 országában mintegy 1500 projektet tudhat maga mögött. Las Vegasban készítettünk interjút Hiroyuki Shimizu-val (Managing Officer, Takenaka) az általuk látott kivitelezési piac nehézségeiről és lehetőségeiről.

Mit kell tudnunk a több mint 400 éves vállalatról, amely 46 éve már Európában is jelen van? Van most folyamatban valamilyen új projekt Európában? A vállalatot 1610-ben alapították Japánban, főként japán megrendelésre építünk világszerte ingatlanokat (irodaházak, bevásárlóközpontok, szállodák, repterek, stadionok, kórházak, iskolák, raktárak) illetve külföldi megbízóknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés