Előfizetői tartalom

Ezek ma az ország legkisebb eladó lakásai - Te vásárolnál ekkorát?

Portfolio
Mekkora az a legkisebb lakás, amiben még szívesen laknál? Bérlőként gyakran kell kompromisszumot kötni a bérleti díj és a méret között, befektetőként pedig a kisebb méret a kiadhatóság szempontjából lehet kedvezőbb. Egy bizonyos pontig, ugyanis az alábbi listán olyan lakások következnek, amelyek nettó alapterülete a 10 négyzetmétert sem éri el. Ezek ma az ország legkisebb eladó lakásai.

A felmérés az ismertebb ingatlanirodák és hirdetési portálok kínálatát vette alapul, kiszűrve azokat a lakásokat, ahol a megadott alapterület a képek alapján feltehetően elírás volt, vagy belső képek híján nem volt megállapítható. A fennmaradó lakások közül mutatjuk be az öt legkisebbet.9 négyzetméter, 14,9 millió forintBudapest VII. kerületében található az a 9...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés