Előfizetői tartalom

Magyar szakemberek Kaliforniában forradalmasítják az ingatlanpiacot

A kereskedelmi ingatlanok digitalizálása számtalan új lehetőséget tartogat a nagy ingatlanportfóliók tulajdonosainak és kezelőinek. Arról beszélgettünk Dr. Hermán Róberttel, aki három éve költözött el Magyarországról, hogy technológiai céget alapítson Kaliforniában, hogy mennyire jelentős szerepet játszik a technológia az ingatlanszektorban és hogyan érzi magát az új szerepében az RICS Americas Board tagjaként.

Néhány éve írtunk róla, hogy REscan néven indítottál saját céget Kaliforniában. El tudnád mondani röviden, mivel foglalkoznak? A REscannél számítógépes látási technológia (computer vision technology) használatával digitalizálunk nagy kereskedelmi ingatlanportfóliókat. Ez nem csak azt jelenti, hogy az épületeket körbe lehet járni, mint egy számítógépes játékban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés