Előfizetői tartalom

Őrület, mi zajlik az ingatlanpiacon - Gigaberuházások változtatják meg örökre a fővárost

Az ingatlanpiac minden szektorára igaz, hogy gőzerővel folynak az építkezések. A turizmus kiszolgálása miatt minden kategóriában épülnek szállodák, a biztos munkahelyek és a kedvező hitelkondíciók a lakásvásárlókat ösztönzik, ami kihat a fejlesztők aktivitására is, a vásárlóerő növekedése a bevásárlóközpontoknak kedvez, a régiós szinten még mindig magas hozamok és a nemzetközi cégek terjeszkedése irodafejlesztéseket generál, míg az e-kereskedelem térnyerése és az átalakuló retail piac új logisztikai központok és raktárak felbukkanását idézi elő Budapesten és a környékén. Elképesztően nagy területek, megannyi projekttel, több milliós négyzetméterrel. Mindezeket próbáljuk most egy kalap alá venni, és bemutatni, hogy milyen fejlesztések vannak folyamatban az egyes szektorokban.

Az ingatlanpiac 5 szektora, amiről szó lesz:  Szállodapiac Budapesten A plázák világa Több tízezer új lakás A rekordokat döntögető irodapiac A szinte teljesen megtelt raktárak Szállodapiac és a plázák helyzete 1. Szállodapiac Budapesten Dübörög itthon a turizmus, egyre nő az ideutazó turisták száma, számos új szállodafejlesztést jelentettek be az évben, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés