Előfizetői tartalom

Egészpályás letámadásra készül a Fundamenta az ingatlanpiacon

Sokminden történt a Fundamenta életében az elmúlt egy évben, a lakás-takarékpénztárakhoz kapcsolódó sokk után elindították nyáron a napelem közvetítést, nemrégiben pedig bejelentették, hogy az ingatlanközvetítési piacra is beszállnak. Ez a két új üzletág egy olyan 88 pontos lista első két eleme, amit a cég a következő években kíván megvalósítani és ezzel lefedni minél jobban az ingatlanpiac egyes szegmenseit. A bejelentésekről Morafcsik Lászlóval, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. vezérigazgató-helyettesével beszélgettünk egy exkluzív interjú keretein belül.

A közelmúltban jelentették be, bár már jó ideje a levegőben volt, hogy a Fundamenta ingatlanközvetítő hálózatot hozott létre. Hogyan képzeljük ezt el? Ez ugyanaz, vagy más mint a piacon működő modellek? Semmiképpen nem hasonlítanám magunkat más piaci szereplőhöz, hiszen újszerű lesz az üzleti stratégiánk. 22 évvel ezelőtt betétgyűjtéssel indult a tevékenységünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés