Előfizetői tartalom

Ingatlanfinanszírozás: a gázt nyomjuk vagy a féket?

Portfolio
Míg tavaly szárnyalt a hazai alapok növekedése, addig idén fordult a kocka, de a befektetési piac stabil maradt és a külföldiek sem menekültek el az 5,5-7 százalék közötti hozamok elől. A finanszírozás eszközei stabilak, ráadásul az MNB-nek köszönhetően tovább szélesedtek. Hogy milyen irányba mozdulhat a hazai befektetési és finanszírozási szektor, mely eszközök lesznek izgalmasak a befektetőknek, vállalnak-e nagyobb kockázatot a finanszírozók a piacuk bővítésére, arról a Property Investment Forum 2019 konferencián a szektor különböző szakértői beszéltek.

Első tapasztalatok az NKP-ról Az MNB nyáron elindította a Növekedési Kötvényprogramját, melynek célja egyrészt a vállalatok finanszírozásának diverzifikálása, másrészt a kötvénypiac beindítása volt. A program keretében a jegybank 300 milliárd forint keretösszegben nem pénzügyi vállalatok által kibocsátott, jó minősítéssel rendelkező kötvényeket, valamint vállalatokkal...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái