Előfizetői tartalom

Enyhén szólva is kiugró, amit a magyar építőipar művel

Portfolio
Öt év folyamatos növekedés után is, még mindig jóval a 2008-as pénzügyi válság előtti csúcs alatt van az Euroconstruct 19 országának építési teljesítménye. Bár lassuló mértékben, az előrejelzések alapján azonban még a következő években is lehet számítani a volume növekedésére. Magyarország az elmúlt években olyan erős építőipari bővülést tudhat maga mögött, amivel igencsak kiemelkedik a többi ország növekedési értékei közül. Az előrejelzések alapján ez a nagy különbség, még a következő években is megmaradhat - derül ki a Varsóban megrendezett 88. Euroconstruct Konferencia beszámolójából.

Továbbra is nagyok az építési különbségek 2018-ban a 19 Euroconstruct ország építési teljesítménye körülbelül 1600 milliárd eurót tett ki. Öt év folyamatos növekedés után is ez még mindig jóval a 2008-as pénzügyi válság előtti csúcs alatt van, mely elsősorban Spanyolországnak és Olaszországnak tulajdonítható. A 15 nyugat-európai ország közül 10 magasabb teljes...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái