Előfizetői tartalom

Így épült meg az ország legdrágább épülete (TOP 10 sztori - 8.)

Több mint 10 év huzavona, több százezer tonnányi építőipari anyagfelhasználás, sok milliárd forint és több tízezer néző, akik már decemberben megtapasztalhatták, hogy milyen lett az ország egyik legdrágább és legnagyobb épülete, a nemzet stadionja, a 2019-ben elkészült Puskás Aréna. Megnéztük honnan indult, és végül mi lett a stadion projekt kifutása.

 „2010-re elkészülhet a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciója” – írtuk meg 13 éve a Portfolio-n, 2006-ban ugyanis már elkezdődött a tervezés, akkor még 60 milliárd forintos állami finanszírozásból tervezték felújítani a komplexumot, és majdnem még egyszer ennyiből további épületekkel is bővült volna 2010-re, amennyiben Magyarország megnyeri a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés