Előfizetői tartalom

5 és 27 százalék áfás lakások egyszerre a piacon

Évekkel korábban már 1800 lakást befejeztek a Kondorosi Lakónegyedben, hamarosan teljesen elkészül a 900 lakásos Budai Bolero, valamint már elkezdődött az engedélyeztetés és az építkezés a 2200 lakásos Budai Walzer Lakópark első ütemeinél. A több ezer lakás építéséért felelős SISKIN ingatlanfejlesztő tulajdonosait, Csizy Dezsőt és fiát, Balázst kérdeztük a 27 százalékra visszaálló áfa lehetséges következményeiről, illetve a lakásárak jövőbeli változásairól.

Több ezer lakást fejlesztenek csak a XI. kerületben. Miért pont erre a lokációra esett a választás? Egy ideig a II. és a XII. kerületben építettünk Csizy és Lukács néven, többnyire luxus társasházakat, egyre nagyobbakat, végül egy 144 lakásos projektet is sikeresen befejezetünk. Ezt követően adódott a lehetőség annak a teleknek a megvásárlására, ahol a Kondorosi Lakónegyedet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés