arénna business campus
Ingatlan

Elérte legmagasabb pontját a pesti irodakomplexum első épülete

Portfolio
Elérte legmagasabb pontját az Aréna Business Campus „A” épülete, a nyolc szintes épület 20 ezer négyzetméternyi bérbeadható irodaterületet kínál majd és 2020 második negyedévében kerül átadásra - szerepel az Atenor közleményében.

Az iroda campus első, nyolc szintes épülete 20 ezer négyzetméternyi bérbeadható irodaterületet kínál majd és 2020 második negyedévében kerül átadásra. Az Aréna Business Campus második, „B” épületének mélyépítési munkálatai már folyamatban vannak, így további 15 000 négyzetméter irodaterület készül el 2021 közepére, majd a projekt befejező, „C” és „D” ütemeinek kivitelezését a tervek szerint két-három éven belül befejezi a belga ingatlanfejlesztő, az Atenor. A jelenlegi kivitelezési munkákat a Péter Építő Kft. végzi.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Aréna Business Campus

Aréna Business Campus

1087 Budapest, Hungária körút 30.
Kiadó terület: 69072 m2
Bérleti díj: 15 – 16 EUR
Átadás:
2020

Ajánlatot kérek

Az Aréna Business Campus az Atenor második budapesti projektje, melyet az első, Váci Greens fejlesztéshez hasonlóan szintén saját tőkéből finanszíroz. A négy épületből álló, 72 000 négyzetes Aréna Business Campus több mint 200 méter hosszú Hungária körútra néző fronttal valósul meg, illetve egy közösségi parkot is kap vele a környék. 

Az üzemeltetés és a fenntarthatóság mellett, olyan területekkel bővült az FM&Office konferencia, mint a PropTech megoldások, a legégetőbb HR kérdések, vagy a munkaerőpiaci problémákra adott ingatlanos válaszok.

Az irodakomplexum BREEAM Excellent és Access4you minősítéssel rendelkezik. A fejlesztő arról is beszámolt, hogy a területek közel 40%-a kiadásra került vezető multinacionális bérlőknek, valamint földszinti szolgáltató egységeknek.

aréna business campus
Aréna Business Campus (látványterv)

„Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos a bérlőknek a gyors, professzionális és a határidőket maximálisan tartó kivitelezés, ezért olyan szerkezetépítő céget választottunk, a Péter Építő Kft-t, aki képes volt e szigorú kritériumoknak megfelelni. Itt kihangsúlyoznám azt, hogy még jelen kihívásokkal teli építőipari környezetben is képesek voltunk határidőn belül lezárni az épület szerkezetépítését. Nagyon fontos tehát számunkra a gyorsaság és a minőség, mellyel egyrészt jelentős versenyelőnybe kerülünk, másrészt tovább erősítjük pozitív reputációnkat megbízhatóságunk révén.” – mondja Borbély Zoltán, az Atenor Hungary Country Directora.

Borbély Zoltán
Atenor Hungary, ügyvezető igazgató
 Tovább
nyse tőzsde usa részvény
koronavírus
koronavírus vírus labor
koronavírus coronavirus virus
bkv_busz
hodorkovszkij
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Esti szeminárium
Ne engedd, hogy az infláció megegye megtakarításod! Ismerd meg, a tőzsdei befektetés erejét.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Vágóhíd-terv - Chapman_Taylor