Előfizetői tartalom

Nincs megállás az ingatlanpiacon: „Veszünk és fejlesztünk.”

A teljes CPI csoport a kelet-európai régió legnagyobb három ingatlantulajdonosának egyike, portfóliójuk jelenlegi értéke 7,6 milliárd euróra tehető. A folyamatban lévő irodafejlesztések mellett a cég a hotelpiacon is bővülést tervez, de retail vonalon is nagy terveik vannak. A jövőre vonatkozó elképzelésekről, a kockázatokról és nehézségekről Gereben Mátyást, a CPI Hungary országmenedzserét kérdeztük.

Mi történt az elmúlt időszakban a CPI életében és mi várható a közlejövőben? 2019 tavaszán átadtuk az Airport City Logisztikai Park 13 ezer négyzetméteres új épületegyüttesét és decemberben elkészült a több mint 15 ezer négyzetméteres Balance Hall irodaház. Nem állunk meg, aláírjuk a kivitelezési szerződést a Mérleg utcában lévő hotelünkre, illetve egy mellette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés