Előfizetői tartalom

Új fordulat a hazai lakásépítéseknél - A technológia, ami az egész piacot felforgathatja

Úgy tűnik, az elmúlt évtizedben Magyarország fokozatosan lecsúszott a lakásállomány megújulásában a szomszédos országokhoz képest, ráadásul az építőipart a munkaerőhiány mellett az alacsony hatékonyság is sújtja. Vajon megoldja a technológiai fejlődés az építőiparban jelentkező munkaerőhiányt? Mennyiben más ma egy építkezés, mint 10-20 évvel ezelőtt? Hogyan lehetne javítani a meglévő lakásállomány energiahatékonyságán? A hazai építőipar változásairól és a legújabb folyamatokról dr. Rázsóné Szórády Csillával, az újHÁZ Centrum cégvezetőjével beszélgettünk.

Az újHÁZ Centrumnak mostanra az ország minden részén vannak telephelyei, honnan indult a vállalat? Hogy néz ki az üzleti modell? Az újHÁZ Centrum jogi megközelítésben egy nagykereskedelmi központ melynek viszonteladói vannak, ehhez azonban egységes arculat, egységes víziók és egységes stratégia társul. A cég 1997-ben beszerzési társulásként öt győri kereskedő összefogásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés