Előfizetői tartalom

Bespájzolnak a bérlők: az sem baj, ha más költözik a területre, a lényeg, hogy legyen

Határozott lépésekkel halad és zárkózik fel a magyar irodapiac a nyugati országokéhoz, az érettség nemcsak az alacsonyabb hozamszinteken látszódik, hanem a bérlők részéről egyre tudatosabb és előretekintőbb irodakeresésen, illetve az egyre kisebb mértékű, bérleti szerződésekbe foglalt ösztönzőkön keresztül is. Az elmúlt időszakban tapasztalt trendekről, valamint a jövőbeli várakozásokról Henter Timeát, a Knight Frank Hungary szakértőjét kérdeztük.

Körülbelül másfél éve lépett be a Knight Frank a hazai piacra, bár nemzetközi szinten tanácsadóként minden területen jelen vannak, legyen szó lakáspiacról, vagy kereskedelmi ingatlanokról, itthon a fő fókuszterületük az irodabérlet. Hogyan változtak a bérlői igények és mi jellemezte 2019-ben a budapesti irodapiacot? A tavalyi év legnagyobb kihívása az volt, hogy az igényelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés