Előfizetői tartalom

Ki lesz a mostani helyzet legnagyobb ingatlanpiaci nyertese?

A jelenlegi járványhelyzetnek mint a legtöbb ágazatban, úgy az ingatlanpiacon is sok vesztese van, kevesebb szó esik azonban arról, hogy kik lehetnek azok az ingatlanpiaci szereplők, akik nemhogy veszteség nélkül, de üzleti tevékenységükre nézve egyenesen pozitívan jöhetnek ki mindebből. A Property Forum és az RICS közös felmérésében több országból, összesen mintegy száz cégvezetőt kérdeztek meg arról, hogy mennyire tudnak üzleti szempontból hatékonyan működni, milyen változásokra számítanak és milyen területek lehetnek a mostani járványhelyzet legnagyobb nyertesei.

Átfogó felmérést készített a Property Forum és az RICS arról, hogy az egyes cégvezetőknek milyen tapasztalatai vannak a járvány miatt megváltozott körülményekről és mire számítanak az üzleti életben az előttünk álló időszakban. A mintegy 100 kitöltő között a magyarok mellett cseh, lengyel, román, szlovák és a kelet-közép-európai régió más országában élő szakértők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés