Előfizetői tartalom

Így épül az OTP új irodaháza (képek) - Elérte a szerkezetkész állapotot a komplexum

Portfolio
Elérte a szerkezetkész állapotot az OTP Bank új, XIII. kerületi Madarász utcában épülő irodaházának a kivitelezése, vagyis a nagyságrendileg 3000 fő befogadására alkalmas épület készültségi állapota 30 százaléknál jár. Az irodaház a Market Építő Zrt. kivitelezésében valósul meg. Az épület jelenlegi formáját egy képgalériában is bemutatjuk.

Az OTP Csoport Budapesten – a fiókhálózatot leszámítva – 27 különböző helyszínen működik, ezek közül számos egységet az új épületbe terveznek költöztetni 2022-ben. A XIII. kerületi Madarász utcában, az OTP Bank meglévő irodaparkjának közvetlen szomszédságában épülő hétemeletes irodaház nagyságrendileg 3000 fő számára biztosít majd munkahelyet. A hitelintézet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés