Előfizetői tartalom

Begyorsult az e-kereskedelem - De mit jelent ez az ingatlanpiacon?

Portfolio
A világjárvány tanulságai az „új normális” szakaszában várhatóan további keresletbővülést eredményeznek a logisztikai ingatlanok piacán. A Prologis Research becslése szerint az elkövetkező két-három évben összesen legalább 37 millió négyzetméter keresletbővülés várható az USA logisztikai ingatlanpiacán annak köszönhetően, hogy a vállalkozások alkalmazkodnak az e-kereskedelem forgalmának növekedéséhez és a magasabb készletszintekhez. A közvetlenül a fogyasztókhoz történő kiszállítás volumenének növekedése és a gyors áru-utánpótlás iránti igény várhatóan tovább erősítik a végső fogyasztókhoz közelebbi logisztikai ingatlanok iránti keresletet.

Az e-kereskedelem gyorsuló terjedése és a magasabb készletszintek lehetséges következményeként a logisztikai ingatlanok iránti kereslet 37 millió m2-t meghaladó keresletbővülést is eredményezhet az Egyesült Államokban, ami az elkövetkező két-három év során évi 14-19 millió m2 bővülésnek felel meg. Az ellátási láncok az e-kiszolgálás bővülésével összefüggő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés