budapest látkép vasút
Ingatlan

Ideje átgondolni, mit hoz a jövő a hazai ingatlanpiacon

Portfolio
Talán még senki sem látja pontosan mekkora pusztítást okoz majd a koronavírus miatti gazdasági visszaesés a világban, és azon belül az egyes iparágakban. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy nem ugyanazt a világot fogjuk élni, mint 2020 márciusa előtt és ha valamire, akkor az ingatlanszektorra ez kiemelten érvényes. Átalakulnak az igények, a szokások, a működések, előtérbe kerül a digitalizáció, a hatékonyság, a kiszámíthatóság, a biztonság, melynek biztosan lesznek nyertesei és vesztesei is. Hogy mi vár ránk a jövő ingatlanpiacán arról a Property Market RELOADED 2020 konferencián részletesen beszélnek majd a szakértők. A megszokott magas színvonalat képviselve kezdi meg ismét az őszi konferenciaszezont a Portfolio, egyedülálló módon maximális biztonságú helyszíni rendezvényekkel is visszatérve.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Prémium rendezvény és maximális biztonság

Idén ősszel olyan extra biztonsági (koronavírus-ellenes) intézkedésekkel és körülményekkel rendezzük meg a Portfolio konferenciákat, amelyek maximális biztonságot és biztonságérzetet is adnak helyszíni konferenciáinkon. A létszámkorlátozástól kezdve az érintésmentes beléptetésen át, a megfelelő ültetési távolság betartásáig gondoskodunk a megfelelő helyszíni technikai – és biztonsági megoldásokról. Az ötcsillagos, nemzetközi franchise szálloda pedig olyan magas színvonalú, saját protokollja szerinti intézkedéseivel teszi tökéletessé mindezt, mint például az ózonos fertőtlenítés illetve légfertőtlenítő és tisztító gépet üzemeltetnek a nap folyamán. A célunk az az, hogy az irodai munkakörnyezetet meghaladó biztonságot és biztonságérzetet teremtsünk azok számára, akik személyesen vesznek részt a konferencián.

SZEPTEMBER 10-I RENDEZVÉNYÜNK A NEW YORK PALACE BUDAPESTBEN KIZÁRÓLAG OFFLINE, HELYSZÍNI JEGGYEL LÁTOGATHATÓ, AMIK A LÉTSZÁMKORLÁTOZÁS MIATT LIMITÁLT SZÁMBAN ÉRHETŐK EL.

Töltsük újra együtt a hazai ingatlanpiacot élettel, üzlettel, tapasztalattal! Részletekért kattints!

A jövő Budapestje

Hogyan alakítsuk élhetővé, jól működővé, hatékonnyá, fenntarthatóvá, zölddé, okossá a várost magunknak, és a jövő generációinak? A konkrétumokról Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere fog beszélni, kiemelve a jövőbeli fejlesztési irányait, melyek érintik a zöldfelületeket, a közlekedési lehetőségeket, az ingatlanfejlesztéseket és a város egészét.

Property_Market_Reloaded2020_eloadoi_1200x628_Karacsony_Gergely (2)
A konferencia előadója Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere. Részletekért kattints!

Újrainduló ingatlanpiac

A hazai ingatlanpiac helyreállásának folyamatáról, a fejlesztések, befektetések, üzemeletetés, bérlőkezelés, finanszírozás, új technológiák, átalakuló ingatlanhasználat, alternatív lehetőségek témájában Gedai Bori, ingatlanpiaci szakértő, Gereben Mátyás, országmenedzser, CPI Hungary, Salamon Adorján MRICS, vezérigazgató, ESTON International és Dr. Schrancz Mihály, ügyvezető igazgató, Property Market Kft. fogja megosztani gondolatait.

Az iroda és a retail piacon is újfajta ingatlanhasználati szokások jönnek. Home office, rugalmas munkavégzés, albérlet, e-kereskedelem és logisztika, melyek a világ minden táján aktuális kérdések. A témáról Dr. Takács Ernő, portfolióért felelős vezérigazgató-helyettes, WING Zrt., (Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK), elnök) moderálása mellett

A Covid vs. ingatlanpiac makrogazdasági megközelítéséről pedig Tardos Gergely, igazgató, OTP Bank, Elemzési Központ fogja megosztani velünk a legfontosabb tudnivalókat.

Befektetés és finanszírozás

Arról, hogy befagyott-e a piac vagy futnak a projektek és, hogy mennyire értékelődtek át vagy maradtak a régiben a dolgok Bán Zoltán, vezérigazgató, Net Média Zrt. (Portfolio) moderálásával

Kritikus időkben a sikeres céget az különbözteti meg a sikertelentől, hogy a változásokat nem elszenvedi, hanem elsőként alkalmazkodik hozzájuk és maga is alakítja. A Property Market RELOADED 2020 konferencián azok az ingatlanos cégek vesznek részt, akik a koronavírus utáni világot nem lekövetni, hanem kézbe venni és irányítani akarják és fogják.

Címlapkép forrása: Getty Images

charles michel európai tanács elnök
lovrencsics ferencváros fradi foci
bika3
koronavírus kamera maszk covid-19
putyin shutter
koronavirus_strand_maszk_beach_jarvany
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Gyakorlati útmutatás kezdő tőzsdések számára.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2020. október 8.
Budapest Economic Forum 2020
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
új lakások