Előfizetői tartalom

Novák Katalin megint robbantott - Itt vannak a használt lakásokra is vonatkozó ingyenmilliók

MTI
Januártól teljes illetékmentességet biztosít a kormány azoknak, akik családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) vásárolnak új vagy használt ingatlant - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón. A lakásfelújítási támogatás kapcsán elmondta, hogy a családok akkor igényelhetik, ha van legalább egy, 18 év alatti gyermekük.

Novák Katalin elmondta azt is, hogy ez egy 50 millió forintos ingatlan esetében 2 millió forint megtakarítást jelent.  Az illetéket nem utólag kapják vissza a vásárlók, hanem egyáltalán nem kell megfizetniük. Mivel a csokot egyedülálló szülők is igényelhetik, a lehetőség rájuk is érvényes. A miniszter arra a kérdésre, hogy mennyi forrást biztosít a kormány erre, azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés