201021-Vaci-Greens-E-web-MSJ-026
Ingatlan

Egy könyvvizsgáló cég lesz a legújabb bérlője a Váci úti irodaháznak

Portfolio
1200 négyzetméter irodaterületet vesz bérbe a Mazars a Váci Greens irodapark „F” épületében. Az új bérlő érkezésével a 25 000 négyzetméteres irodaház kiadottsága elérte a 73%-ot - szerepel az Atenor közleményében.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A Mazars olyan nemzetközi, integrált és független szervezet, amely a könyvvizsgálat, a számvitel, valamint az adó-, pénzügyi és üzleti tanácsadás területén nyújt szolgáltatásokat ügyfeleinek. 

„A Váci Greens „F” épület ideális választás számunkra, rugalmas, élhető tereket és számos házon belüli szolgáltatást biztosít.” – fogalmazott Philippe Michalak Budzan, a Mazars ügyvezetője.

„A Váci Greens fejlesztésünk utolsó épületét idén októberben adtuk át, a teljes 123 ezer négyzetméter irodaterületből 102 ezerr már kiadásra került, továbbá a 6 épületből 5 irodaház eladásra került különböző hazai és nemzetközi befektetőknek.” –mondta Püschl Nikolett, az Atenor Hungary Bérbeadási Vezetője.

Püschl Nikolett
Atenor Hungary, Development & Leasing Manager
 Tovább

A tranzakció során a Bérlőt a Robertson, az Atenort pedig a Cushman & Wakefield képviselte.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Atenor - Váci Greens

Atenor - Váci Greens

1138 Budapest, Váci út 117-133.
Kiadó terület: 21622 m2
Bérleti díj: 17 – 18 EUR
Átadás:
2020

Ajánlatot kérek
mol bubi
pfizer
gázvezeték
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

getty, toronydaru, daru, építkezés