Előfizetői tartalom

Továbbra is jó üzlet az ingatlan: De vajon mi most a tuti taktika a nagybefektetők szerint?

Portfolio
Az ingatlanpiac teljesítményével a legnagyobb befektetők összességében elégedettek, vannak olyan eszközosztályok, amelyek jobban, mások kevésbé jól teljesítettek az elmúlt egy évben. A Property Investment Forum befektetésekről szóló kerekasztal-beszélgetésében  a résztvevők elmondták, hogy ők melyik szegmensben látnak potenciált, vagy éppen mi az amit várnak a következő időszakban az iroda, a hotel, vagy a logisztikai ingatlanok piacán.

Milyen átrendeződés történt az ingatlanpiacon és miért érdemes ingatlanba fektetni? - tette fel a kérdést Botos Bálint CFA, Managing Partner, Forestay Alapkezelő, a beszélgetés moderátora.  Fekete Zoltán, vezérigazgató, felügyelő bizottság elnöke, Optima Befektetési Zrt., GTC, arról számolt be, hogy bár számítottak arra, hogy lesz válság, de arra nem voltak felkészülve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés