Előfizetői tartalom

Szó sincs lejtmenetről az ingatlanpiacon: de a jövő hamarabb elkezdődött

A koronavírus miatt hozott intézkedések ellenére, összességében nem zárt rossz évet a CBRE. Az egyik legnagyobb hazai ingatlantanácsadó számos területen még bővülni is tudott, bevezettek például egy mesterséges intelligencia alapú Automatizált Értékbecslési Modellt, tovább erősítették a Big Data alapú geolokációs elemzési rendszerüket és a fenntarthatóság mentén is bővítették a szolgáltatásokat. Ha egy ingatlantanácsadó még egy krízis helyzetben is jól tud teljesíteni, az egy jelzése lehet annak, hogy a befektetők nem menekültek el hanyatt-homlok az ingatlanpiacról. Kibédi Varga Lóránttal, a CBRE managing directorával beszélgettünk többek között arról, hogy milyen befektetési hangulatra számít a járvány lecsengése után. Ez az interjú is az idén már online megjelenő „TOP 50 ingatlanos” különkiadásunk, vagyis a hazai ingatlanpiac legbefolyásosabb szereplőit összegző kiadványunk része.

Hogyan élték meg vezető hazai ingatlantanácsadóként a 2020-as évet? Az ingatlanpiac nagy pofont kapott a koronavírus-járvánnyal és a tavaszi hirtelen leállással, ezért már akkor tudtuk, hogy idén a tavalyi év eredménye nem megismételhető. Ugyanakkor most az látszik, jobb lehet az év, mint azt a márciusi első sokk után mind gondoltuk. Az ipari ingatlanpiac szárnyal, a belföldi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés