Előfizetői tartalom

Hangyabolyba nyúlt a kormány? - Beindulnak a felújítási munkák

Három hét és elkezdődhet a családosok őrült ralija a lakásfelújítási program maximum 3 milliós támogatására, no meg persze a szakemberek keresgélésére. Sok családos már valószínűleg pontosan tudja, hogy mire szeretné majd költeni a milliókat, így ha az elképzelés már megvan, már csak a megfelelő brigádot kell levadászni, aki megoldja a kivitelezést számlára. De vajon lesz szakember, aki időben, nem horror áron és megfelelő minőségben elvégzi a munkát? Építőipari szakértőket kérdeztünk arról, hogy mire számítson az, aki januártól elkezdené a lakásfelújítást.

Egyre közeledik az év eleje, és ezzel együtt a lakásfelújítások időszaka is, köszönhetően a maximum 3 millió forintos (plusz 3 millió forint önrész melletti) támogatásnak. Bár az eddigi részletek alapján beépíthető háztartási nagygépekre is felhasználhatják a családosok az "ingyenpénzt", vélhetően nem lesznek kevesen azok sem, akik nagyobb, szakembert is igénylő munkákra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés