Előfizetői tartalom

Mikor tanuljuk már meg, hogy nem a háború közepén kell elkezdeni "fegyvert" gyártani, hanem békeidőben?

Egy olyan konzervatív iparágban, mint amilyen az építőipar is, általában csak lassan integrálódnak az újítások, innovációk. Egy olyan váratlan helyzet azonban, mint a pandémia, óriási hajtóerőként működött, és több éves folyamatokat gyorsított fel. Persze egyszerűbb lenne, ha nem a legnagyobb pánikban, nyomás hatására, hanem még nyugodt körülmények között térne át a piac a magasabb fokú digitalizáltságra, de úgy tűnik hajlamosak vagyunk nehezített pályát választani a fejlődéshez. Az elmúlt pár hónapban elért eredményekről és a további szükséges lépésekről kérdeztük Reicher Pétert, a Graphisoft régió igazgatóját. Ez az interjú is az idén már online megjelenő „TOP 50 ingatlanos” különkiadásunk, vagyis a hazai ingatlanpiac legbefolyásosabb szereplőit összegző kiadványunk része.

Nagy lökést tudott adni a világjárvány a Graphisoft számára? Egyértelműen hajtóerő volt. Az építőipar egy konzervatív iparág, de már korábban is nyilvánvaló volt, hogy a digitalizációban komoly fejlődési lehetőségek rejlenek, amelyek kihasználását a koronavírus észrevehetően felgyorsította. A digitális lehetőségek egyik eleme, a felhőalapú csapatmunka most nélkülözhetetlenné...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés