Előfizetői tartalom

Ezek lesznek 2021 legnagyobb budapesti ingatlanfejlesztései - Íme a részletes lista (képek)

Az idei év is izgalmas építkezéseket tartogat a fővárosban és környékén. Év eleji összefoglalónkban azokat a lakó-, iroda-, logisztikai- és hotelfejlesztéseket gyűjtöttük össze, melyeket a tervek szerint 2021-ben adnak majd át. Ha tehát az idén valahol toronydarukat, látványosan magasodó épületeket látunk, akkor nagy eséllyel az alábbi fejlesztések valamelyikén végzik az utolsó simításokat a fejlesztők. Nézzük, melyek ezek és hol találhatók meg!

Lakóingatlanok A Budapesti Lakáspiaci Riport adatai szerint összesen 25 darab, 100 lakásos vagy annál nagyobb projekt átadása van kilátásban 2021-ben Budapesten. A legnagyobb ezek közül a Cordia fejlesztésében, a IX. kerületben megvalósuló Akadémia Garden projekt, ahol több mint 300 lakás készülhet el idén. Emellett a Cordiának van további négy, egyenként 200 lakásosnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés