Előfizetői tartalom

Elkészült a VI. kerületi Airbnb szabályozás - Úgy tűnik, mégsem lesz időtartam-korlátozás

Portfolio
Korábban többször írtunk már róla, hogy az önkormányzatok szabályoznák az Airbnb-n keresztül történő lakáskiadás éves időtartamát. A terézvárosi önkormányzat által most elfogadott rövid távú szálláskiadást szabályozó kerületi rendszernek azonban végül nem lett része az időtartamhoz kötött éves szintű korlátozás - írja az önkormányzat közleménye alapján a Telex.

Terézváros képviselőtestülete elfogadta a rövid távú szálláskiadást szabályozó kerületi rendszert, miszerint az önkormányzat átláthatóságot, elérhetőséget és a most elfogadott szabályok betartását szabja feltételként a jövőben a rövid távú szálláskiadáshoz, ha azt a Gazdasági Versenyhivatal és a Kormányhivatal is jóváhagyja. A koncepció kialakítását egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés