Előfizetői tartalom

Teljesen átalakul és megújul a dél-budai pláza (képek)

Portfolio
2021 végéig új belsőt kap a dél-budai bevásárlóközpont, a CPI Property Group a Campona teljes vásárlóterét és az ahhoz kapcsolódó kiszolgáló egységeket megújítja. A felújítás döntő része a korábbi tervekkel összhangban már  2021-ben megvalósul, a kivitelezés májusban kezdődik, a teljes beruházás pedig várhatóan 2022 elején zárul. A tervek szerint átalakulnak bejáratok, a bevásárlótér és az ételudvar, valamint a mosdók is.

A felújítás során közel 10 000 négyzetméter burkolat és 4450 négyzetméter álmennyezet újul meg, az ételudvaron a korábbi 275 helyett 415 személy tud majd kényelmesen étkezni, az épületben pedig 200 növény mellett 20 relax zóna is várja majd a vásárlókat. A világítás megújításakor közel 2 kilométernyi LED szalag fog beépítésre kerülni, ami csökkenti a felhasznált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés