Előfizetői tartalom

Scheer Sándor: „Új ipari forradalom zajlik, és mi igyekszünk résen lenni!”

Az építőipari alapanyagárak brutális emelkedéséről, a következő időszakra rázúduló keresletről, a háromszámjegyű profittal dolgozó cégekről, a környezetvédelemről, a hulladékgazdálkodás átalakításáról, a Market saját "földesúrrendszeréről", az alvállalkozók adatalapú értékeléséről és kiválasztódásáról, a fehéredő keresetekről, illetve Paks II. és a Belgrád-Budapest vasútvonal projektekben rejlő lehetőségekről is beszélgettünk a hazai építőipar egyik legfontosabb szereplőjével. Nagyinterjú Scheer Sándorral, a Market Építő Zrt. vezérigazgatójával.

Az építőipar látszólag nem lett vesztese a járványnak, kívülről inkább pozitívnak látszik a helyzet. Ennek ellenére azért voltak nehézségek? Úgy gondoljuk, hogy a Covid ellenére az építőipar szerencsés helyzetben volt és van is, hiszen nagyon kevés munka állt le vagy maradt el. Amiben kihívást jelentett ez az időszak, az az emberi tényező, mert borzasztó sok feszültséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés